Aprobare/Standard: EN ISO 374-1:2016 JKT, EN 374:2003, EN 420:2003 + A1:2009, EN ISO 374- 5 :2016 , EN 374:2003|EN 388:2016, compatibil cu regulamentul REACH Caracteristici: •Special pentru manipularea alimentelor •Ușoare •Reutilizabile • Etanș la lichide •Fără latex •Aderență pe umezeală și ulei foarte bun Ansell Ultragrip™ •Flexibilitate și dexteritate foarte bune, chiar și pe vreme rece< />Design: />•Manșetă de protecție< br />•Fără silicon •Profil mare de prindere diamant •Poate fi purtată singură sau ca manușă exterioară peste protecția termică sau manuși rezistente la tăiere •AQL 1.5 Domeni de aplicare: Prelucrare și servicii alimentare Material: Acoperire cu nitrile Lungime: 320 mm Grosime: 0.2 mm Culoare: verde
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord